Betala räkningar

Betala

Betala dina räkningar

Vill du betala dina räkningar kontant? Det är inte alla svenskar som har Internetbank och flera av de som har föredrar ändå att betala räkningar över disk. På våra kontor hjälper vi dig med manuella inbetalningar och räkningsbetalningar till Bankgiro och Plusgiro.


Tjänst I butik På nätet
Betala räkning 35 kr 5 kr
Lösa in värdeavi 25 kr -

Lika enkelt som på Internet

Det är precis lika enkelt att betala räkningar över disk i butik som på Internet. Manuella inbetalningskort och förtryckta OCR-blanketter till Plusgiro såväl som Bankgiro är så gott som självförklarande.

Personlig service

På våra kontor får du alltid personlig service. Det är något en Internetbank inte kan erbjuda. Det kan vara skönt att ha någon att ställa frågor till direkt och slippa sitta och vänta i en chat eller i telefon på svar.

Det är enkelt att fylla i inbetalningsblanketten, men om du ändå har frågor så står vi självklart gärna till tjänst och är dig behjälpliga på alla sätt vi kan.

24Money konto

24Money konto Privat

Skaffa betalkontot 24Money konto Privat och gör dina överföringar och betalningar på nätet.

Ansök om 24Money konto Privat

Ansök om 24Money Card Privat

24Money Card

24Money Card

24Money Card är ett förbetalt Mastercard® med vilket du kan betala i butik och online i upp till 14 valutor och skicka pengar till familj och vänner direkt på kortet.

Läs mer om 24Money Card Privat

Bankgirot

1959 startades Bankgirocentralen på Stockholms Enskilda Banks huvudkontor i Stockholm med syfte att erbjuda en gireringstjänst för banker. De banker som medverkar är Bohusbanken, Jämtlands folkbank, Skaraborgs Enskilda Bank, Smålands Bank, Sundsvalls Enskilda Bank, Sveriges Kreditbank, Wermlands Enskilda Bank, Göteborgs Bank, Skandinaviska Banken, Skånska Banken, Stockholms Enskilda Bank, Svenska Handelsbanken, Uplands Enskilda Bank och Östergötlands Enskilda Bank. Bankgirocentralen bytte namn till Bankgirot 2012. Bankgirot är kopplat till bankkonto och är en tjänst för överföring av pengar som tillhandahålls av Bankgirot.

Plusgirot

1884 startades Postsparbanken, en statlig bankverksamhet som infogades som en del av Postverket 1920. Några år tidigare hade en utredning tillsatts för att undersöka möjligheten att införa en så kallad ”Postchecksrörelse” som skulle innebära att betalningar kunde förmedlas utan kontanter. Postgirot startade 1925. Drygt ett halvt sekel senare hade en miljon postgirokonton öppnats i Sverige. Plusgirot används av såväl privatpersoner som företag och är en tjänst för överföring av pengar. Plusgirot hette förut Postgirot och ägs idag av Nordea.

  Kontakta oss

  Ring oss på 010-150 1600 eller skicka e-post till info@24money.se.

  Öppettider Från och med vecka 26 till vecka 33 har kundtjänst öppet mån-tors 09.30 -14.00 (lunch stängt 12.00 - 13.00).

  Postadress 24Money Payments AB (Publ) Box 2078, 750 02 Uppsala

  Sociala media facebook.com/24money twitter.com/24moneypayments linkedin.com/24money
  Logga in på 24Money Spar

  Till höger kan du logga in på 24Money Spar. Har du ett 24Money-konto? Välj "24Money konto".

  Håll mig inloggad
  Logga in på 24Money konto

  Till höger kan du logga in på 24Money konto. Har du ett 24Money-sparkonto? Välj "24Money Spar".

  Håll mig inloggad