Lös värdeavier

Lös in BG/PG-avier

Lös dina värdeavier

Behöver du lösa in värdeavier, så kallade utbetalningskort, som till exempel Bankgiro- eller Plusgiroavier? Hos oss kan du enkelt lösa in dina värdeavier  direkt över disken. Just nu kostar det bara 25 kr styck! Besök din närmaste 24Money idag. Våra kontor hittar du i menyn ovan.


Tjänst I butik På nätet
Betala räkning 35 kr 5 kr
Lösa in värdeavi 25 kr -

Pengarna direkt i handen

Lös in dina Bank- och Plusgiroavier och få dina pengar direkt i handen. På våra kontor får du alltid personlig service. Det är något en Internetbank inte kan erbjuda. Det kan vara skönt att ha någon att ställa frågor till direkt och slippa sitta och vänta i en chat eller i telefon på svar. Det är enkelt att fylla i inbetalningsblanketten, men om du ändå har frågor så står vi självklart gärna till tjänst och är dig behjälpliga på alla sätt vi kan.

Bankgirot?

1959 startades Bankgirocentralen på Stockholms Enskilda Banks huvudkontor i Stockholm med syfte att erbjuda en gireringstjänst för banker. De banker som medverkar är Bohusbanken, Jämtlands folkbank, Skaraborgs Enskilda Bank, Smålands Bank, Sundsvalls Enskilda Bank, Sveriges Kreditbank, Wermlands Enskilda Bank, Göteborgs Bank, Skandinaviska Banken, Skånska Banken, Stockholms Enskilda Bank, Svenska Handelsbanken, Uplands Enskilda Bank och Östergötlands Enskilda Bank. Bankgirocentralen bytte namn till Bankgirot 2012. Bankgirot är kopplat till bankkonto och är en tjänst för överföring av pengar som tillhandahålls av Bankgirot.

Plusgirot

1884 startades Postsparbanken, en statlig bankverksamhet som infogades som en del av Postverket 1920. Några år tidigare hade en utredning tillsatts för att undersöka möjligheten att införa en så kallad ”Postchecksrörelse” som skulle innebära att betalningar kunde förmedlas utan kontanter. Postgirot startade 1925. Drygt ett halvt sekel senare hade en miljon postgirokonton öppnats i Sverige. Plusgirot används av såväl privatpersoner som företag och är en tjänst för överföring av pengar. Plusgirot hette förut Postgirot och ägs idag av Nordea.

  Kontakta oss

  Ring oss på 010-150 1600 eller skicka e-post till info@24money.se.

  Öppettider Från och med vecka 26 till vecka 33 har kundtjänst öppet mån-tors 09.30 -14.00 (lunch stängt 12.00 - 13.00).

  Postadress 24Money Payments AB (Publ) Box 2078, 750 02 Uppsala

  Sociala media facebook.com/24money twitter.com/24moneypayments linkedin.com/24money
  Logga in på 24Money Spar

  Till höger kan du logga in på 24Money Spar. Har du ett 24Money-konto? Välj "24Money konto".

  Håll mig inloggad
  Logga in på 24Money konto

  Till höger kan du logga in på 24Money konto. Har du ett 24Money-sparkonto? Välj "24Money Spar".

  Håll mig inloggad