Företagsobligation

Information om företagsobligation 8 mars till 30 juni

Räntespara med 10 % årlig avkastning i tre år!

24Money Payments är en one-stop-shop inom betal-, konto- och finansiella tjänster. Vi erbjuder integrerade lösningar, där finans och teknik möts. Detta skapar gränslösa och tillgängliga tjänster som förenklar för kunden. Vårt motto är ”banking for everyone”. Vi har betal- och banktjänster för alla, oavsett var kunden bor och hur kunden vill betala.

Bolaget genomför en aktiespridning och kapitalanskaffning under våren, i syfte att sprida ägandet inför en planerad marknadsnotering (IPO) under 2017. Syftet med att erbjuda företagsobligationer är att möta efterfrågan från kunderna om en räntesparprodukt med hög avkastning, utan den begränsning på 50 000 kr i insättning som 24Money Spar AB idag erbjuder. Teckningskursen är 10 000 kr per företagsobligation under perioden 8 mars till 30 juni.

Företagsobligationen emitteras löpande, vilket innebär att ränta och löptid börjar räknas vid inbetalningen. Erbjudandet är inte begränsat till någon summa per investerare, men det är begränsat till ett totalbelopp under teckningsperioden. Teckningserbjudandet kommer att stängas när gränsvärdet är uppnått oavsett om teckningstiden inte gått ut.

För att anmäla intresse och teckna företagsobligationer fyller du i formuläret som finns att hitta här nedan. När vi har mottagit din anmälan skickas teckningssedel ut till av dig angiven e-postadress för signering (Bank-ID).

Du kan också ladda ned teckningssedel för utskrift nedan och skicka per post till 24Money eller scanna och skicka in via e-post enligt anvisningarna på teckningssedel.

Om du har frågor eller funderingar runt våra investeringsprodukter, tveka inte att kontakta oss via e-post, telefon eller genom att fylla i kontaktformuläret på denna sida.

24Money Payments AB (Publ) är ett auktoriserat institut för elektroniska pengar under Finansinspektionens tillsyn.


Ladda ned teckningsanmälan och allmänna villkor

Ladda ned teckningsanmälan teaser

Ladda ned finansiell information

24Money Företagsobligation Memorandum 2017


Teckning av företagsobligationer i 24Money Payments AB (Publ)

Jag önskar teckna st företagsobligationer á 10 000 SEK.

Bli uppringd

Vill du att vi ringer upp dig? Fyll i ditt mobilnummer eller telefonnummer i formuläret nedan och tryck "Skicka" så ringer vi upp dig så snart vi har möjlighet.


24Money i korthet

24Money i korthet

Framtidens betal- och banktjänster.

Utgångspunkten för 24Moneys tjänsteutbud är att erbjuda traditionella betal- och banktjänster på ett modernare, flexiblare och mer tillgängligt sätt utan begränsning till nationella gränser eller clearingsystem. 24Money ger kunden en bankupplevelse som är tillgänglig dygnet runt via datorn, läsplattan, mobiltelefonen och lokalt anslutna betaltjänstombud. Med 24Money får både företag och konsumenter tillgång till samtliga finansiella tjänster som behövs i vardagen.

Anders Blomkvist, VD

Anders Blomkvist

VD

E-post: anders.blomkvist@24money.se

  Kontakta oss

  Ring oss på 010-150 1600 eller skicka e-post till info@24money.se.

  Öppettider
  Kundtjänst har öppet mån-fre 9.30 till 15.00. Stängt för lunch 12.00 till 13.00.

  Postadress
  24Money Payments AB (Publ)
  Box 2078, 750 02 Uppsala

  Sociala media
  facebook.com/24money
  twitter.com/24moneypayments
  linkedin.com/24money
  Logga in på 24Money Spar

  Till höger kan du logga in på 24Money Spar. Har du ett 24Money-konto? Välj "24Money konto".

  Håll mig inloggad
  Logga in på 24Money konto

  Till höger kan du logga in på 24Money konto. Har du ett 24Money-sparkonto? Välj "24Money Spar".

  Håll mig inloggad