Investor relations

Här hittar du all relevant finansiell information, nyheter och pressmeddelanden. 24Moneys finansiella informationsgivning ska kännetecknas av öppen, relevant och korrekt information till aktieägare, investerare och analytiker för att öka kunskapen om Bolagets verksamhet och aktie.

Investor relations

Ett Fintech-bolag med noteringsplaner

24Money Payments är inte en bank, men tillsammans med våra aktieägare har vi påbörjat resan till att bli framtidens bank. 24Money är en ”one-stop-shop” för banknära finansiella tjänster och elektroniska betaltjänster dygnet runt, på en global marknad, till alla kunder.

Bolaget fokuserar på kundnytta och vänder sig såväl till konsumenter som företag, med ett heltäckande, prisvärt och skalbart tjänsteutbud, tillgängligt såväl online och mobilt som över disk hos agenter. 24Money Payments AB (Publ) är ett auktoriserat institut för elektroniska pengar under Finansinspektionens tillsyn.

Vi har tagit ”online banking” till ”cloud banking” med en gemensam plattform och ett tjänsteerbjudande som underlättar kundens vardag i övergången från traditionella kassatjänster till digitala betaltjänster.

24Money Payments styrelse har bemyndigats att genomföra nyemission av aktier i syfte att öka och sprida antalet aktieägare inför en planerad marknadsnotering av Bolagets aktie under 2017. Här hittar du finansiell rapportering och annan information om verksamheten samt nyheter.

Välkommen som aktieägare!


Publikation

 Nyhetsbrev, rapporter och publikationer

24Money i korthet

24Money i korthet

Framtidens betal- och banktjänster.

Utgångspunkten för 24Moneys tjänsteutbud är att erbjuda traditionella betal- och banktjänster på ett modernare, flexiblare och mer tillgängligt sätt utan begränsning till nationella gränser eller clearingsystem. 24Money ger kunden en bankupplevelse som är tillgänglig dygnet runt via datorn, läsplattan, mobiltelefonen och lokalt anslutna betaltjänstombud. Med 24Money får både företag och konsumenter tillgång till samtliga finansiella tjänster som behövs i vardagen.

Anders Blomkvist, VD

Anders Blomkvist

VD

E-post: anders.blomkvist@24money.se

  Kontakta oss

  Ring oss på 010-150 1600 eller skicka e-post till info@24money.se.

  Öppettider
  Kundtjänst har öppet mån-fre 9.30 till 15.00. Stängt för lunch 12.00 till 13.00.

  Postadress
  24Money Payments AB (Publ)
  Box 2078, 750 02 Uppsala

  Sociala media
  facebook.com/24money
  twitter.com/24moneypayments
  linkedin.com/24money
  Logga in på 24Money Spar

  Till höger kan du logga in på 24Money Spar. Har du ett 24Money-konto? Välj "24Money konto".

  Håll mig inloggad
  Logga in på 24Money konto

  Till höger kan du logga in på 24Money konto. Har du ett 24Money-sparkonto? Välj "24Money Spar".

  Håll mig inloggad