Complaints

Complaints

Complaints Policy for 24Money Spar AB

Satisfied customers is our goal.

24Money has prepared an internal guideline with regards to the handling of complaints in order to ensure that submitted complaints are followed up and handled properly. Complaint handling is also regulated by the Swedish Financial Authority (Sw. Finansinspektionen). The term complaint refers to when a customer of an institute in a specific case communicates concrete dissatisfaction with the handling of a financial service or product.

General comments and/or general dissatisfaction is not considered complains in this context nor is a deficiencies which must be considered of little importance to the customer.

The definition of a complaint can sometimes be perceived as unclear and determining what is an actual complaint may be difficult, but doing so is important since 24Money, in case of complaints, act on the basis of rules and regulations and the internal instruction.

 

This policy relates to the electronic money issuer as well as nearby services provided by 24Money Spar AB (”24Money”).

 

  1. 24Money commitment to you

 

24Money strives to provide fast, efficient and friendly service to all of its customers. We believe that we are here to provide you with superior service and we aim to ensure that our customers are completely satisfied at all times.

 

If the customer at any time believe that we do not measure up to these standards or we have given you cause for dissatisfaction, please tell us about your experience. We can assure you that we will listen and do our best to resolve any issue or misunderstanding promptly, fairly and effectively.

 

  1. Definition of Complaints

 

Complaints refers to all issues made by 24Moneys customers, or anyone who has come into contact with 24Money, and who, in a single case, expresses particular dissatisfaction with the handling of any of 24Money’s services, hereinafter referred to as “Complaint”.  General dissatisfaction or public opinion is not considered as a Complaint as well as dissatisfaction which must be considered to be of minor importance to the customer.

 

The person who files a complaint, hereinafter referred to as a “Customer”.

 

  1. How to resolve an issue

 

If possible, immediately raise any issue or complaint to staff at 24Money, by e-mail or phone. Explain the nature of your problem. They will do their best to help you or may refer your issue to an appropriate Supervisor who will attempt to resolve your issue immediately. If this is not possible, they will document the complete details of your complaint and arrange for you to be contacted by a Compliant Manager.

 

If at any time we do not measure up to these standards or we have given you cause for dissatisfaction, please tell us about your experience. We can assure you that we will listen and do our best to resolve any issue or misunderstanding promptly, fairly and effectively.

 

  1. How to initiate a formal complaint

 

In case of the procedure as described above does not enables us to resolve problems promptly and satisfactorily, we operate a formal complaints procedure to resolve issues that are more complex in nature.

 

If you have followed the procedure accordingly to Section 2 and you are still not satisfied with the outcome, then you may write a letter or an e-mail to the Complaints Team.

 

 

  1. How the formal complaint process works

 

Once the formal complaint process is initiated, the following events take place:

 

  1. We will write to you wither by letter or by e-mail and will:
  2. Acknowledgement of your complaint and the details of how we understand it,
  3. Confirm that our formal complaints process has been initiated and provide you with a reference number for your complaint,
  4. Provide the name of the staff member who is handling your complaint,
  5. Enclose a copy of this notice to ensure that you are aware of your complaint process.
  6. If it is possible for us to provide a final response within the initial acknowledgement letter or e-mail, we will do so. If not, the letter or e-mail will either:
  7. Request that you provide further information regarding your issue, or
  8. Explain the reason for the delay, and
  9. Provide an estimate of the period we require to make a final decision.

 

  1. If after a period of 14 days (10 business days) from receipt of your complaint we are still unable to give a final response, we will write to you either by letter or e-mail to:
  2. Explain why we are still unable to make a final decision and indicate when you can expect us to do so,
  3. Provide details of how you may refer your complaint to the The National Board for Consumer Disputes.

 

  1. In any instance where we have requested additional information or documentation and this is not returned within 1 week, the time in excess of 1 week (5 business days) taken for reply will not be included in calculating the timescale referred to above.

 

  1. At any stage, we may issue a final response letter which will either:
  2. Accept the complaint and, if appropriate, offer redress,
  3. Offer redress without accepting the complaint, or
  4. Reject the complaint and give reasons for doing so.

 

Additionally, the letter will state that it is our final decision and ask you to reply indicating whether you accept or reject our decision.

 

  1. Review of dispute

 

If, at the conclusion of the complaints process, you are unhappy with the outcome then you may request a review of your complaint from The National Board for Consumer Disputes or at District Court in Sweden.

 

You may contact The National Board for Consumer Disputes by:

  1. (a) letter addressing your complaint to The National Board for Consumer Disputes, Box 174, 101 23, Stockholm, Sweden,
  2. (b) telephone on +46 (0)8-508 860 00, or
  3. (c) e-mail at [email protected]. The National Board for Consumer Disputes.

 

We sincerely hope that you will never have cause for complaining about any aspect of your dealings with 24Money. However, if you wish to make a complaint the please make sure that you provide as much detail as possible and contact us directly at the contact information included on our complaints page.

 

Head of complaints at 24Money

If you would like a superior officer at 24Money to try your complaint, you can turn to 24Money’s Head of complaints (Sw. Klagomålsansvarig). If you have a complaint, we ask that you describe your complaint using the forms below and send the form to 24Money at the address above or to [email protected].

Complaints – Private services

Complaints – Corporate services

Customer services
Phone: +46 (0)10 150 1600
Email: [email protected]

Postal address
24Money Spar AB
Box 2078, 750 02 Uppsala

The Swedish Consumers’ Banking and Finance Bureau

If you need or want unpartial information on how financial institutes or banks should handle complaints, turn to your Municipal Consumer advisors (sw. Konsumentvägledningen) or to the Swedish Consumers’ Banking and Finance Bureau (Sw. Konsumenternas Bank- och Finansbyrå).

Konsumenternas Bank- och Finansbyrå
Klara Norra Kyrkogata 33
111 22 Stockholm
Phone: 08-24 30 85

The National Board for Consumer Disputes (ARN)

If you are unsatisfied after 24Money’s Head of complaints has tried your complaint, you can turn to The National Board for Consumer Disputes (Sw. Allmänna Reklamationsavdelningen (ARN)).

Allmänna Reklamationsnämnden
Bankavdelningen
Klarabergsgatan 35
Box 174, 101 23 Stockholm
Telefon 08-555 017 00

Please note that there are time and amount limits with regards to the possibility of turning to ARN and that each party bears its own costs during the proceedings regardless of the assessment ARN makes.

Public court

Another option is to turn to the public court. If it becomes necessary, you should keep in mind that disputes concerning amounts less than half a base amount (Sw. halvt basbelopp) can be managed within the framework of a simplified trial procedure, so-called “Small Claims (Sw. småmål)”. The greater the amount in dispute the more important it is to through, for example, an agent examine the possibility of success in a trial. You should always consider whether you have any insurance that provides compensation for legal fees or whether you can get legal aid.

Viktigt meddelande.

 
Senaste uppdateringen 2018-01-24:
 
Just nu har vi tyvärr inget att lägga till angående vad som händer med 24Money Spar och alla kunders pengar som förskingrats från företaget. Ekobrottsmyndigheten och polisen arbetar för närvarande med fallet. Nedanstående information är fortfarande aktuell. Vi hoppas att vi har någon ny information som vi kan dela med oss av snart.
 
Tack för er förståelse och ert tålamod, vi hoppas att detta ska gå att lösa så fort som möjligt!
 
MVH,
Ledningen för 24Money Spar
 
---------------------------------
Kära kunder och sparare,
 
Under fredagen 18/8 blev sju medarbetare med omedelbar verkan avstängda från sina tjänster hos 24Money. Det finns misstankar om att medel har förskingrats från företaget. De sju medarbetare som blivit avskedade är medlemmar av samma familj - familjen Clewehielm. Henric Clewehielm är en av grundarna av företaget 24Money, vilket betyder att familjen Clewehielm har haft kontroll över företaget sen början. Vår undersökning har, som tidigare nämnt, visat att denna familj behöll tillgången till kontot hos BillSource AB för sig själva. Vi vet att de behandlar alla pengar på kontot hos BillSource som en del av sin egen personliga plånbok, vilket betyder att de spenderar pengarna som de vill utan berättigande. Det är de som fortfarande har tillgång till kundernas pengar på kontot hos BillSource.
 
Följande personer är alla de som är medkonspiratörer i det stora bedrägeriet av kundernas sparpengar:
 
 Henric Clewehielm     661117-****   Mastermind Svartbäcksgatan 21 E (Uppsala)  070-230 94 45
Thina Clewehielm     651210-**** Henrics fru Svartbäcksgatan 21 E (Uppsala)  073-885 10 10
Christopher Clewehielm     870406-**** Henrics son Eddagatan 4 A LGH 1001 (Uppsala) 073-704 46 26
Alexander Clewehielm     880504-**** Henrics son Vaksalagatan 24 D (Uppsala) 076-213 05 43
Nathalie Clewehielm     900928-**** Henrics dotter Svartbäcksgatan 21 D (Uppsala)  073-899 74 98
Oliver Clewehielm     930913-**** Henrics son Svartbäcksgatan 21 E (Uppsala)
Yvonne Butendorff     541217-**** Henrics syster Kamomillgatan 26 LGH 1104 (Uppsala) 018-25 83 45
Anders Blomkvist     620804-**** Användes av Henric som en falsk VD Johannesbäcksgatan 36 A LGH 1301 (Uppsala) 070-312 28 80
Mattias Ahlberg     740617-**** Henrics tidigare partner Bockfjällsvägen 6 (Spånga) 070-289 47 34  
  Mattias Ahlberg var tidigare VD för 24Money Spar och är just nu både VD och styrelseledamot för BillSource AB. Christopher Clewehielm var tidigare styrelsesuppleant för BillSource AB och avgick i slutet av augusti 2017. Henric Clewehielm är och har varit involverad i många olika bolag.
 
Vi har också fått reda på att Henric Clewehielm har ändrat sitt namn många gånger. Henric Clewehielm föddes med namnet Niklas Henrik Johansson. Han ändrade sen sitt namn till Niklas Henric Clewehjelm. Efter att ha varit involverad i Stockhouseskandalen (ett företag som gick i konkurs under nittiotalet där kunder förlorade miljoner och Henric dömdes för ekobrott) så tog Henric efternamnet Guteskiöld. Efter hans inblandning med Acme Associates, där sparare förlorade upp till 100 miljoner kronor, så tog Henric efternamnet Clewehielm. Vi vet att de är alla en och samma person eftersom de delar samma personnummer.
 
Vi har kunnat räkna ut att mellan 2009 och 2017 så betalades 27,433,000 kronor ut till familjen (vilket inte inkluderar skatt och pensioner. Med skatt och pensioner så kommer summan upp till över 40 miljoner kronor av kundernas pengar). Detta är summan som de behöll själva under denna tidsperiod, förutom flera miljoner kronor för ”utgiftskonton”.
 
Familjens affärer med 24Money kördes som ett Ponzibedrägeri – familjen skinnande företaget med deras löner och utgiftskonton och samtidigt så erbjöd de höga avkastningsräntor till spararna på deras sparpengar, medan de aldrig hade några underliggande investeringar för att generera dessa avkastningar. De betalde helt enkelt uttagen med de nya spararnas pengar (eller pengar från aktieägarnas bidrag).
 
Vi hoppas att polisen och Ekobrottsmyndigheten i slutet av deras utredning kommer att arrestera och straffa dessa människor för vad de har gjort, och för alla skador de har åsamkat aktieägarna och alla kunder.
 
Familjen och deras medbrottslingar:
 

Henric Clewehielm:

 

Henric & Thina Clewehielm:

 

Thina Clewehielm:

 

Christopher Clewehielm:

 

Alexander Clewehielm:

 

Nathalie Clewehielm:

 

Oliver Clewehielm:

 

Anders Blomkvist:

 

Mattias Ahlberg;

 
Här är några webbsidor och artiklar med information om familjen:
 
http://www.unt.se/nyheter/acme-har-begart-sig-i-konkurs-387956.aspx
Flera artiklar här beskriver Acme Associates konkurs – att det fanns flera frågetecken vem/vilka som ägde bolaget, vilka som var ansvariga för konkursen, vad som hände med spararnas pengar. Henric Clewehielm var en av delägarna i företaget Acme, men då kallade han sig Henric Guteskiöld.
 
http://www.unt.se/nyheter/sparare-kan-bli-lurade-pa-miljoner-387921.aspx
I denna artikel kan man läsa att en ”Uppsalabo som tidigare dömts för grov ekonomisk brottslighet pekas ut som drivande i bolaget” Acme Associates. Ett hundratals personer lånade ut sammanlagt ett 90-tal miljoner till Acme och deras pengar var i fara. När Acme gick i konkurs så förlorade spararna i bolaget sina pengar.
 
Marknadschefen vid Acme var en ”39-årig Uppsalabo som var huvudman i Stockhousehärvan i Uppsala. Han dömdes 1991 till näringsförbud och två års fängelse för trolöshet mot huvudman.” Denna 39-årige Uppsalabo är Henric Clewehielm. Han dömdes på nittiotalet för ekobrott kopplat till Stockhouse och då denna artikel skrevs (i augusti 2006) var Henric 39 år eftersom han är född i november 1966. I Stockhousehärvan satsade ett hundratals personer 34 miljoner i fastighetsaffärer och de förlorade sina pengar på detta.
 
Artikeln nämner även att ”I början av 90-talet figurerade 39-åringen [Henric Clewehielm] även i sammanhang tillsammans med den så kallade Uppsalamaffian”, vilket också refererar till Henric Clewehielm. Det går även att läsa att ”Officiellt har 39-åringen [Henric Clewehielm] haft en undanskymd roll i de bolag som ingår i Acme-sfären. Mannens hustru [Thina Clewehielm] har dock haft en mer framträdande position i Acme-bolagens styrelser.” I en annan artikel kan man läsa att Thina Clewehielm (då Guteskiöld) var en styrelseledamot i Acme.
 
https://www.svd.se/sparare-kan-ha-forlorat-65-miljoner-kronor-i-acme
 
Denna artikel säger att sparare kan ha förlorat 65 miljoner kronor i Acme. ”Bakom konkursen står en tidigare dömd ekobrottsling”, vilket vi vet refererar till Henric Clewehielm som dömdes för ekobrott efter Stockhousehärvan på nittiotalet. Artikeln pekar även ut Thina Gutekiöld (nu Thina Clewehielm) som styrelseledamot i Acme. Som tidigare nämnt så pågick det en förundersökning i relation till Acmes konkurs, men efter 4 år lades denna undersökning ner.
 
http://www.unt.se/nyheter/uppsala/erik-lanade-ut-350-000-kronor-till-acme-388013.aspx
 
I denna artikel kan man läsa om en man som kallar sig Erik som lånade ut 350 000 kronor till Acme Associates AB och som var rädd att hans pengar gått förlorade. Han var garanterad att hans pengar var skyddade av försäkringar, men det visade sig att detta inte stämde. Han var lovad att få tillbaka nära 400 000 kronor men denna utbetalning skedde aldrig. Han blev lurad och bestulen på sina pengar, och anmälde detta till Ekobrottsmyndigheten.
 
http://www.gp.se/nyheter/ekonomi/fler-drabbas-i-acme-h%C3%A4rvan-1.1204781
Då företaget Acme Associates gick i konkurs förlorade närmare 120 sparare upp till 27 miljoner kronor.
 
http://www.realtid.se/acme-grundare-stams-av-f-kassan
Försäkringskassan stämde Henric Clewehielm (då Guteskiöld) och sa att han fått sjukpenning baserat på falska uppgifter. Han sjukskrevs 2006 en kort tid innan hans finansbolag Acme gick i konkurs, och enligt Försäkringskassan så lämnade han felaktiga inkomstuppgifter. Försäkringskassan sa att Henric fick sjuklön från 31:a augusti till 22:a oktober 2006 baserat på felaktig inkomstinformation, så 2007 krävde de honom på den felaktigt utbetalda sjukpenningen. Henric överklagade inte deras beslut, men artikeln säger att han bestred kravet i tingsrätten. Han hävdade att han inte hade gjort något fel och ansåg att han inte skulle behöva betala. Han påstod att han inte gjort något fel och att han inte borde behöva betala. Han sa att en assistent skickade in fel information till Försäkringskassan och att det inte var hans fel, Men han sa att han inte överklagade Försäkringskassans beslut för att han fortfarande mådde dåligt efter Acmes konkurs och han ville inte bråka om pengarna. Dock så påstod han att detta målades upp som en felaktig utbetalning och att han medvetet lämnat felaktiga uppgifter, och han accepterade inte detta och det är därför som han ville pröva saken i tingsrätten.
 
I slutet nämner artiklen att efter Acme Associates gick i konkurs 2006 så inleddes det en förundersökning om misstänkt brottslighet, men denna undersökning lades ner utan åtgärd 2010.
 
http://www.fi.se/contentassets/4b70059406dc47a687e2ac6758f91691/aterkallelse_providentor_2007.pdf
Detta är ett beslut från Finansinspektionen angående en återkallelse av tillstånd, och på s.15 så nämns det att Henric och Thina har bytt namn från Guteskiöld till Johansson.
 
https://www.flashback.org/t1765469
Detta skrevs i samband med ett svindleri eller något liknande med SMS Guld, för vilket Christopher Clewehielm var VD. Inläggen #9 och #12 av ”superfluent” har information om Henric Clewehielm och hans namnbyten.
 
https://bernthermele.wordpress.com/2011/06/19/guldklippet/
Denna person har skrivit väldigt detaljerat om Henric Clewehielms historia. Han nämner Henrics alla olika namn och under vilka år som han har ändrat dem, och skribenten nämner även att Henric var misstänkt för grovt bedrägeri, men att förundersökningen lades ner.
 
http://blog.zaramis.se/2010/12/23/fifflarna-clewehielm-guteskiold-acme-och-guld/
Denna blogg nämner Acmes ohederliga affärer innan de gick i konkurs. Den nämner även att man under fyra år utredde om Henric Clewehielm (då Guteskiöld) hade begått något brott, men att förundersökningen lades ner. Tydligen så var hans fru Thina också involverad med Acme. Det nämns även att Henric och Thina bytte namn från Guteskiöld till Johansson 2006, och att de sedan bytte namn igen till Clewehielm.
 
http://blog.zaramis.se/2010/11/27/uppsalamaffian-fran-valdsbrott-till-ekonomiskt-fiffel/
Henric Clewehielms tidigare namn nämns här, och att det fanns misstankar om brott relaterat till Acme, men att ingenting bevisades och att Ekobrottsmyndighetens förundersakning lades ner.
 
https://www.svd.se/acme-familjen-ute-pa-banan-igen
Denna artikel pratar om “Acme-familjen” och att de är igång med nya affärer igen efter finansbolaget Acme gick i konkurs.
 
http://www.unt.se/nyheter/tierp/nu-har-vardshuset-fatt-nya-agare-4063761.aspx
Denna artikel nämner att Anders Blomkvist, Christopher Clewehielm, Henric Clewehielm, Mattias Ahlberg, Dan Tibring och Carl Armitage tog över ett värdshus verksamhet tillsammans, vilket visar att Henric, Christopher, Anders och Mattias känner varandra.
 
Carl Armitage är känd som en stor bedragare och har tidigare använt sig av namnen Carl Vanderclou och Peder Sidensköld. Hans fullständiga namn är Carl Sigge Peder Sidensköld Vanderclou.
 
http://www.dt.se/dalarna/ludvika/foretagets-vd-ber-om-ursakt
Denna artikel nämner Christopher Clewehielm, och att han är VD för SMS Guld, och att en kvinna behövde vänta väldigt länge innan hon fick sina pengar. Hon lovades pengar av företaget men de kom aldrig. Så småningom blev hon betald, men det tog lång tid.
 
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=109&artikel=4956949
Denna artikel nämner någon som sålde sitt silver till SMS Guld och aldrig fick sina pengar.
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12677823.ab
Denna artikel nämner att en tidigare gangster arbetade för SMS Guld. I slutet nämns det endast att VD:n är Christopher Clewehielm, att hans pappa (dvs. Henric Clewehielm) var delägare i kraschade finansbolaget Acme, och att småsparare förlorade 25 miljoner kronor när företaget gick i konkurs, men att åklagaren inte lyckades styrka misstankarna om grovt bedrägeri.
 
http://www.di.se/artiklar/2013/8/27/tjock-steffe-gralar-om-guldmiljoner/
Tydligen under 2013 så krävde “Tjock-Steffe” 3,28 miljoner kronor från bolaget 24Group – han ansåg att han inte fått tillbaka den investering han gjort i företaget. Kravet polisanmäldes som hot och utpressning av bl.a. Henric Clewehielm.

Här är bakgrundshistorien till vad som har hänt med 24Money genom årens gång (vad vi vet):
  • Henric Clewehielm är en av grundarna av 24Money.
  • 2012: Fipaso AB, ett företag som ägs av Firoz, investerade för att erhålla 14% av aktierna i bolaget 24Guld.
  • 2012-2014: Mycket utveckling mellan företagen ägde rum – mellan 24Gold, 24Group, 24Exchange, 24Money International och slutligen 24Money. Under tiden fortsatte Fipaso att investera genom lån och kontant kapitaltillskott i företaget (som i slutändan tog namnet ”24Money”).
  • Nära slutet av 2016 inträffade det mycket bråk och dispyter med företagets tidigare ledning Henric Clewehielm och Mattias Ahlberg. Dispyterna grundades på det faktum att Fipasos aktieinnehav aldrig hade varit korrekt. Fipaso fick reda på att de hade blivit lurade på deras värde av aktieinnehavet. Det visade sig att de hade mer aktieandelar vad de ursprungligen fått höra – Fipaso ägde nu över 86% vilket gav dem rätt till kontrollen över företaget. Detta är när de beslutade sig för att agera på att ta kontroll över företaget.
  • I april 2017 påbörjade Fipasos ägare ansökan om att bli den nya företagsledningen. Det dröjde tills juni 2017 innan det var genomfört.
  • Juni 2017 är när Firoz och hans team började direkt undersöka företagets (24Money) verksamhet och kostnader. Det är då de upptäckte vad som tidigare dolts från dem av företagets tidigare ledning Henric och Mattias under många år.
  • När de fick tillgång till denna information så blev det uppenbart att medlemmarna i den tidigare nämnda familjen stal både spararnas pengar såväl som företagets pengar.
  • I juli 2017 väntade den nya företagsledningen på att de anställda skulle komma tillbaka från sin semester så att de kunde fortsätta med sin utredning. Direkt under den första veckan efter de kommit tillbaka så fortsatte utredningen.
  • I slutet av augusti 2017 stod det klart vem som var ansvarig för alla problem med företaget.
  • I slutet av augusti 2017 gjorde Thina Clewehielm och familjen inbrott på 24Moneys kontor och de gick in på 24Money spars bankkonto och förde över företagets medel till BillSource AB. De betalade även sina egna löner, på totalt över 265 000 kr, plus skatten på 165 000 kr, med företagets/kundernas pengar.
Sedan måndagen den 21/8 så har 24Money samarbetat med polisen och Ekobrottsmyndigheten för att försöka få klarhet i situationen. Även Finansinspektionen har blivit informerad om vad som hänt i den utsträckning företaget kunnat klarlägga det inträffade. När det gäller utredningen som Ekobrottsmyndigheten bedriver hänvisar vi er till att kontakta dem då företaget och dess anställda saknar insyn i den pågående utredningen.
 
Gällande hanteringen av inbetalningar och utbetalningar till våra kunders konton så hanteras dessa av extern part, bolaget BillSource AB. I samband med suspenderingen av anställda så upphörde all kontakt mellan detta bolag och 24Money. 24Money har förgäves sökt bolaget BillSource och dess företrädare.
 
Vi gör just nu allt i vår makt för att säkra de medel som går att säkra för att trygga våra kunders medel. Vi undersöker också våra möjligheter för att vidta rättsliga åtgärder mot de inblandade parter som varit delaktiga.
 
Vi vill uppmana våra kunder att inte betala in några pengar till de bankgironummer som tidigare har använts för insättningar till 24Money:
 
• Bankgiro 5573-0378
• Bankgiro 5904-9247
• Bankgiro 5953-9395
 
Vi vill givetvis beklaga det som hänt.
 
Vi har fortsatt vår undersökning sedan 21/8 och denna har visat att de tidigare nämnda sju medarbetarna aldrig gav 24Moneys ledning, dvs. VD och ekonomichef, någon tillgång till kontot hos BillSource AB. Detta innebär att 24Moneys ledning aldrig hade någon tillgång till kundernas pengar.
 
Som tidigare nämnt så har dessa anställda därför blivit avstängda med omedelbar verkan och vi undersöker fortfarande vart pengarna har tagit vägen. Pengarna befinner sig fortfarande främst hos BillSource och vi har inte tillgång till det kontot. De flesta, om inte alla, pengar som kunderna satt in finns just nu på kontot hos BillSource.
 
Vi kommer att fortsätta med vår undersökning och vi hoppas att vi kan ge er några goda nyheter snart.
 
Med vänliga hälsningar,
Carlos H.
VD, Agathon Services LLC  - 24Money Spars nya ledning