ankarpunkt

Internetkontoret

Ansök nedan om konto Företag

Genom att gå vidare med din ansökan intygar du att du har läst och godkänt 24Money konto Allmänna och särskilda villkor och våra priser.

*Alla fält är obligatoriska och måste fyllas i

Internetkontoret

Sköt företagets ekonomi i molnet

I Internetkontoret kan du hantera alla företagets nationella och internationella betalningar och få en överblick över företagets ekonomi dygnet runt varhelst du än befinner dig. Se dina konton och transaktioner, koppla på fler tjänster som 24Inkasso, valutakonton eller 24Money FX.

Vi är ett auktoriserat institut för elektroniska pengar

Nej, 24Money är inte en bank, men som auktoriserat institut för elektroniska pengar erbjuder vi banknära tjänster som möjliggör betalningar och betalningstransaktioner. Hos oss kan du sköta dina vardagsaffärer i datorn, mobilen eller över disk hos någon av våra anslutna ombud runt om i Sverige. Internetkontoret ingår när du ansöker om 24Money konto Företag. Du behöver inte genomgå någon kreditprövning.

Om Internetkontoret
Ankarpunkt

Om Internetkontoret

I Internetkontoret ingår 24Money konto, ett betalkonto för dig som vill ha en enklare vardag. Med 24Money konto kan du betala dina löner och fakturor online i Internet-eller mobilkontoret. Betala till Bank- eller Plusgiro, för över pengar till andra konton eller till konto i annan bank och genomför betalningar eller för över pengar nationellt och internationellt.

Läs mer om 24Money konto

TillvalRelaterade tjänster


Betala i svensk och utländsk valuta

I Internetkontoret kan du göra betalningar i svensk och utländsk valuta enkelt, inrikes såväl som utrikes. Hantera löner, leverantörs- och fakturabetalningar samt betalningar till Bankgiro och Plusgiro.


Tillgängligt dygnet runt

Internetkontoret ligger i vårt molnbaserade banksystem och är tillgängligt dygnet runt varhelst du än befinner dig. Sköt företagets ekonomi i datorn, din surfplatta eller varför inte i mobilen, på kontoret, hemifrån eller i utlandet.


Lägg din tid på att tjäna pengar

Det ska vara enkelt att sköta sin ekonomi och med Internetkontoret är det såväl enkelt som smidigt att genomföra betalningar till utlandet och inrikes. Vi arbetar fortlöpande med att utveckla Internetkontoret för att kunna erbjuda dig och ditt företag en modern och responsiv plattform där du lätt kan överblicka företagets ekonomi, dina tjänster och sköta dina betalningar.
Ankarpunkt

Tillval

Valutakonton

Valutakonton är till för dig som behöver ta emot eller föra över pengar i utländsk valuta.

Läs mer om Valutakonton


Dagskassa+

Med 24Money DAGSKASSA+ får du våra kassatjänster till en fast månadskostnad från 295 kr. Du lämnar in hur många dagskassor du vill per månad och betalar ingen extra avgift för insättning eller storlek på insättning. När du tecknar DAGSKASSA+ ingår dessutom våra avtalspriser på mynt och sedlar samt uppräkning av mynt.
Läs mer om Dagskassa+

Ankarpunkt

  Kontakta oss

  Ring oss på 010-150 1600 eller skicka e-post till info@24money.se.

  Öppettider Från och med vecka 26 till vecka 33 har kundtjänst öppet mån-tors 09.30 -14.00 (lunch stängt 12.00 - 13.00).

  Postadress 24Money Payments AB (Publ) Box 2078, 750 02 Uppsala

  Sociala media facebook.com/24money twitter.com/24moneypayments linkedin.com/24money
  Logga in på 24Money Spar

  Till höger kan du logga in på 24Money Spar. Har du ett 24Money-konto? Välj "24Money konto".

  Håll mig inloggad
  Logga in på 24Money konto

  Till höger kan du logga in på 24Money konto. Har du ett 24Money-sparkonto? Välj "24Money Spar".

  Håll mig inloggad