« Tillbaka 24Money Valutatjänster
010-150-1600
 
 
Du får 200 GBP
Lägg till
Visa (0)
Valutaomvandlare

Varukorg

Vänligen observera att lokala avvikelser kan förekomma.
Ingen butik nära dig? Köp valuta online på 24Valuta.se
Valutakurs Till valuta Pris Ta bort
 
 

Valutatjänster

 
 
 
Behöver du hjälp?
Kontakta vår kundtjänst på 010-150 1600 eller info@24money.se. Öppet mån-tors 09.30-15.00. Lunchstängt 12.00-13.00.

Växla valuta utan avgifter

Välj butik
Hos 24Money kan du reservera, förbeställa, valuta att hämta ut på något av våra växlingskontor i Stockholm, Uppsala eller Malmö. Observera att lokala avvikelser kan förekomma. 

Vi växlar valuta även om du har köpt den av någon annan
Har du köpt din valuta av någon annan? Det spelar ingen roll. Hos oss får du lika bra betalt i alla fall och helt utan avgift. 

Jämför och reservera valuta direkt
Reservera valuta kan du göra antingen i valutaomvandlaren eller direkt i valutakurstabellen. En av de saker vi själva tycker ska vara enkel är att jämföra valutakurser. I synnerhet som företagare då du kanske importerar och exporterar i andra valutor än svenska kronor och det finns flera länder där du kan handla med mer än en valuta.

Såväl i valutaomvandlare som valutakurstabellen kan du enkelt jämföra valutor utan att behöva gå till kassa. I valutakurstabellen kan du lägga valutakurserna i den ordning som passar dig eller använda sökalternativet överst i kurstabellen för att hitta din valuta direkt.
 
reservera valuta
 
Reservera valuta billigt hos 24Money!
 

valutakurser utan avgifter

Bra valutakurser utan avgifter
Vi erbjuder marknadsmässigt konkurrenskraftiga valutakurser och vi tar inga avgifter oavsett om du har köpt valuta du vill växla hos oss.

Våra valutakurser uppdateras alla vardagar kl. 11.00 samt fredag kl.17.00. 
 
se valutakurser
 
PRIS
Marknadsmässigt konkurrenskraftiga valutakurser
Gratis
Inga avgifter när du vill växla oavsett var du köpt valuta
TRYGGT
Över tjugo års erfarenhet av valutaväxling och mer än 200 000 kunder
 

låt kunderna växla hos dig - travelplus business

Utomlands är det vanligt att du som gäst kan växla valuta på exempelvis ditt hotell. Det spar tid och är en uppskattad tjänst som innebär att gästerna slipper leta och hitta rätt i djungeln av växlingskontor.

Erbjud valutaväxling innan, på och under resan
Hotellägare, resebyrå, turistbyrå eller bussbolag? Nu kan du låta dina kunder växla direkt i din reception, kassa eller på bussen. 

Välkommen till Travelplus business
Travelplus business är en valutaväxlingstjänst för hotell, resebyråer, turistbyråer och bussbolag. Ditt företag blir ombud för 24Money. Med Travelplus Business öppnar du ett växlingskonto hos oss och får en egen internetsida med din grafiska profil och vår valutaomvandlare i vilken dina kunder enkelt kan reservera valuta som levereras enligt överenskommelse till dig. Självklart kan du även lägga in valutaomvandlaren på din egen hemsida. Dina kunder får ditt företags förmånliga kurser hos oss och du kan via oss erbjuda en uppskattad tjänst.

Vänligen observera att Travelplus business kommer att lanseras under våren 2014. Du kan dock redan nu göra en intresseanmälan på info@24money.se. Använd formuläret nedan och skriv "Travelplus Business"!
 
travelplus
 

Valutakonto

Valutakonto lanseras våren 2015
 
Importerar eller exporterar du eller betalar i utländsk valuta?
Vi kommer under våren 2014 att lansera valutakonto utan avgifter, vilket gör det billigare för dig som företagare att handla med utländsk valuta. I formuläret nedan kan du skicka in en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad. 
 
valutakonto
 
 


 
 

info@24money.se

E-posta oss dina funderingar

Ring 010-150 1600

Mån-tors 09.30-15 (lunch 12.00-13.00)

Besök oss Facebook

facebook.com/24money
 
 

Mer info

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
 
 
Finansinspektionen
24Money Payments AB är en registrerat betaltjänstleverantör enligt lag (2010:751) om betaltjänster och står under Finansinspektionens tillsyn.
 
Polisen och Statens Provningsanstalt
24Money ser allvarligt på säkerhetsfrågor och är hos Polisen registrerad guldhandlare, nummer nr A464.615-2014. Vi samarbetar med såväl Polisen som SP (Statens Provningsanstalt).
 
*Vänligen observera att översättning av den svenska språkversionen av innehållet på webbplatsen 24Money.se tillhandahålls dig med tillstånd av 24Money Payments AB för din bekvämlighet och att endast den svenska språkversionen av innehållet på webbplatsen 24Money.se ska styra din relation med 24Money Payments AB och dotterbolag till 24Money Payments AB. Om det finns någon motsättning mellan översättning och den svenska språkversionen skall den svenska språkversionen äga företräde.
 
Copyright © 2014 24Money™ | 24Money | T 010-150 1600 | E info@24money.se